Farvel TIl Madonna

I en rituel seance bryder vi ud af det årtusind lange kvælertag, de mandlige fortællinger har haft om den rene madonna og djævelske, kvindelige forfører. Selv om vi prøver at glemme, hvad vi har lært om dagen, så drømmer vi om det om natten, historien og kulturen infiltrerer vores sjæleliv, og det fucker os up. Vi længes efter en forløsning: et musikalsk orgie af krop, sved, hår, negle og ekskrementer til tonerne af messe, salmer og fællessang. Vi vil omskrive historien og give plads til nye drømme, vi tager afsked med en myte og byder en ny superstjerne velkommen.

FARVEL TIL MODONNA afslutter trilogien om det oprørske hundyr, der blottede sin skam i VELKOMMEN TIL PANDORA og problematiserede den unge kvinde som valuta i en kapitalistisk og mandsdomineret verden i LOLITA FOR ALTID.

KØB DINE BILLETTER HER

How to kill a dog x Teater Republique

Teater Republique er stolte af at have præsenteret duoens to første forestillinger og have etableret et strategisk partnerskab dem, som rækker langt ind i fremtiden. Kunstnerduoen passer smukt ind i Teater Republiques erklærede ambition om at vise foruroligende, kunstnerisk ambitiøse værker, der undersøger hvad teaterformen kan i en samtidskunstnerisk kontekst. Helt uden at skele til, hvordan man plejer, burde og kunne lave teater.

INSTRUKTØR JENNIFER VEDSTED CHRISTIANSEN
KOMPONIST, MUSIKER, SKUESPILLER EMMA SEHESTED HØEG
MUSIKER VIKTOR DAHL
KREATIV PRODUCENT AMANDA TILIA HAMELLE
SCENOGRAF OG KOSTUMEDESIGNER PETRUSKA MIEHE-RENARD
LYSDESIGNER BALDER MARK NØRSKOV
MAKEUP OG HÅR SEVINA SKOGSTAD
FORESTILLINGSFOTO SARAH BUTHMANN
PRODUKTIONSLEDER SVEND MARTIN HOLST
FORESTILLINGSLEDER ANNE KIRSTINE PYNDT
BELYSNINGSMESTER PETER LORICHS
TONEMESTER ANDERS MUNCH AMDISEN
SKRÆDDERSALSLEDER KRISTINA WIDRIKSEN
SCENEMESTRE KASPER HUST & RASMUS RAHBEK
TEATERCHEF RIKKE HEDEAGER