ANNAS VERDEN

Her til sommer har jeg æren af at undersøge en af Danmarks allerstørste kunstnere Anna Ancher, der var en del af den store kunstnerkoloni i Skagen. For mig er Anna Ancher et menneske i et moderne genkendeligt dilemma, hvor hun på den ene side vil opfylde den traditionelle kvinderolle som mor og samlever og på den anden side finder det svært at forene med sit krævende kunstneriske virke.

ANNAS VERDEN er produceret af Det Flydende Teater og fra 1. juli spiller den udendørs på det smukke Sophienholm, og til efteråret tager forestillingen på Danmarks-turne.

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen – ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark.

Få din bilet til forestillingen på Sophienholm eller Danmarks-turneen her

Premiere 1. juli

På & bag scenen

Medvirkende Julie Riis, Luise Kirsten Skov, Pelle Nordhøj Kann + Nanna-Karina Schleimann
Instruktør Jennifer Vedsted Christiansen
Dramatiker Julie Petrine Glargaard
Scenograf Sir Grand Lear
Komponist Nanna-Karina Schleimann
Kreativ producent Christine Worre Kann
Idé & koncept Det Flydende Teater