Velkommen til Pandora

KØB BILLET

Velkommen til en aften, hvor vi åbner den æske, der aldrig skulle have været lukket igen. Vi åbner os op og giver plads til vores historie, krop, stemme og lyst. Tiden er kommet, hvor kvinden kræver sin ret til nydelse. En nydelse der hverken er defineret af skønhedsindustrien, pornoindustrien eller filmindustrien. En nydelse der starter i kroppen. Vi savner barndommens uforfængelighed, leg, kropslige frihed og ukontrollerede følelsesudbryd. Vi er fanget i omverdenens blik på os, og i aften bryder vi løs.

tape lille.jpg

Velkommen til en aften i godt musikalsk selskab med Emma Sehested Høeg, der føder en kvinde ud af sin røv, med en ikke særlig venlig hilsen til den gode stemning.

Forestillingen er selvstændigt afgangsprojekt af skuespiller Emma Sehested Høeg og instruktør Jennifer Vedsted Christiansen, begge afgangsstuderende på DDSKS, København, der tilsammen udgør kunstnerduoen HOW TO KILL A DOG.

Projektet forløber som en undersøgelse over fire uger, med nedslagspunkter hver uge, hvor den foreløbige research deles som en kunstnerisk oplevelse. Højdepunkterne samles til dette show på Østerbro Teater.

Musik og performer Emma Sehested Høeg (afgang, DDSKS København)

Iscenesættelse Jennifer Vedsted Christiansen (afgang, DDSKS København)

Teknik og afvikling Viktor Dahl (2. år, DDSKS København)