DIT SPØRGESKEMA – masseproduceret performance

Hvordan er du mest dig selv? Hvis vi altid spiller en rolle, hvorfor så ikke bare spille en ny?

Tag testen og få svaret.

Som en udforskning af forholdet mellem den kapitalistisk genreform: spørgeskemaet, hvor firmaer forsøger at tilpasse sig kundens behov, og det moderne menneskes konstante søgen efter det optimale “jeg”, sammenkoblede jeg de to til en privat kunstnerisk oplevelse for dig hjemme ved din skærm. Mit forsøg på at masseproducere performance. Spørgeskemaet giver dig mulighed for at vælge hvem du vil være, og på bare fem minutter vil deltageren blive tvunget til at reflektere over hvad det vil sige at være et “jeg” og hvad det vil sige at vælge at være det “jeg”.

Lyder det kryptisk? Det er meget enkelt. Prøv selv her, og se hvem du egentlig er.

Det kunstneriske spørgeskema har jeg udviklet i forbindelse med kurset “Invisible bodies” på DDSKS. Det er inspireret af Jim Carreys fuldstændige transformation til Andy Kaufmann under indspilningerne til Man on the Moon. Når vi spiller os selv, hvad er så i vejen for at spille en anden og hvad er så i vejen for at den anden bliver os selv?