DEMONS ARE FOREVER

I foråret 2021 opsætter jeg min version af Pygmalion på Mungo Park med Ellaha Lack og Mohamed Ali Osman:
Hvordan ser fremtidens menneskemaskiner ud? Kan en cyborg drømme? Kan den adskille godt fra ondt? Kan den frygte døden eller længes efter livet? Har den et køn, en vilje, en drift?

En dag vågner en kvinde for første gang hos manden Frank, som har skabt hende. Hun opdager vores verden og sig selv som en nyfødt voksen. Frank behandler hende som en prinsesse, hun har ikke en bekymring i sit liv, og alligevel mangler der noget. Til Franks store frustration er hun ikke tilfreds, uanset hvor meget kærlighed han giver hende.

DEMONS ARE FOREVER er historien om et væsen, der kæmper for at få sin egen personlighed og for at slippe ud af det billede, hun er blevet skabt i, og rive sig fri af sin skaber, selvom han er den eneste hun kender…

Med løst udgangspunkt i historierne om Frankenstein og Pygmalion skaber stjerneskudsinstruktøren Jennifer Vedsted Christiansen en fremtidsthriller, en blodrus af en forestilling, hvor dæmonerne lever evigt, og hvor vi oplever en velkendt historie, men denne gang igennem “monstrets” øjne.

Instruktør og dramatiker

Jennifer Vedsted Christiansen

Medvirkende

Ellaha Lack

Mohamed Ali Osman

Billetter

Find billetter og information om forestillingen på Mungo Parks hjemmeside her